Ajándékbolt

You are here: Címlap  > Kereskedelmi egységek  > Ajándékbolt

8 elem megjelenítve 8 elemből.
 • Item thumbnail
  0

  Dekorka kézműves műhely

  Kézműves műhelyünkben foglalkozunk hímzéssel (kézi és gépi), ajándéktárgyak készítésével, üvegfestéssel, gravírozással, pólófestéssel, esküvői kellékek és meghívók készítésével, és többek között festményeket és grafikákat is készítünk. Minden vendégünk számára egyéni ötleteket ajánlunk és igyekszünk az ízlésének megfelelőt adni. Képzőművészeti végzettségeink által, könnyedén segítünk valami újat alkotni.

 • Item thumbnail
  0

  Lambert ajándékbolt

  A Lambert hotel műhelye, ahol a megvásárolható kreatív dísztárgyakat a műhely munkatársai készítik. A műhely egyben ajándékbolt is! Minden vásárló kedvére válogathat a dísztárgyak közül, de ha nem talál ízlésének, vagy tetszésének megfelelőt, a műhely munkatársai külön rendelésre elkészítik az elképzelt dísztárgyat. Így bárki egyedi ajándékokkal lepheti meg szeretteit vagy akár önmagát is.

 • Item thumbnail
  0

  "RENOME" ajándékbolt

  A RENOME teljes nyitva tartása alatt várjuk vendégeinket ajándékboltunkban, ahol kicsik és nagyok is megtalálhatják a számukra megfelelő emléket, ajándéktárgyakat, képeslapokat és a további sok száz terméket, amiket látogatásuk után magukkal szeretnének vinni.

 • Item thumbnail
  0

  Monte Carlo

  Ajándék és játékbolt Beregszászban, a Hősök tere 1. szám alatt található. Az ajándékokon és játékokon kívül lámpák, csillárok, energiatakarékos izzók is kaphatók.

 • Item thumbnail
  0

  Szezám Ajándékbolt

  Beregszász központjában, a Kossuth tér 5. szám alatt található. Az árú kínálat kiterjed Kárpátaljai szuvenírektől, hímzett népi viseletektől, beregi szőttestől, a plüss állatokon, kerámiákon át, a képekre és képkeretekre és szinte mindenre ami ajándéktárgy.

 • Item thumbnail
  0

  Ági ruhadoktor

  Az általunk kínált termékek: amerikai outlet divatáru, minőséges, válogatott használtruha, cipők, ékszerek. Szolgáltatásaink közé tartozik: gépi hímzés (logók, feliratok, minták egyedi kérések alapján). Vállalunk szublimálást – fotók felvitelét préselt technikával – különböző felületekre és tárgyakra, legyen az rajz, szöveg, vagy bármilyen egyedi kívánság. Segítünk, hogy valóban különleges és személyre szóló ajándékkal lephesd meg a számodra […]

 • Item thumbnail
  0

  Tesz-Vesz ajándék- és hobbibolt

  Az intézmény 2014. március 27-én nyitotta meg kapuit. A bolt széles választékban kínál különböző festett hímes tojásokat, üveg- és fali matricákat, fából és agyagból készült ajándéktárgyakat, melyeket tetszés szerint magunk festhetünk ki. Ezekhez különböző alapanyagú festékek kaphatók, köztük fluoreszkáló is. Színes gyöngyök és gombok nagy választéka, merített- és hullámpapírok, filc anyag, kenderzsinór, szalagok, színes drótok, zseníliák, […]

 • Item thumbnail
  0

  Beregszászi Turisztikai Információs Központ

  A 2006-ban megnyitott központ információt nyújt Kárpátalja turisztikai adottságairól, kirándulásokat szervez és szakmai továbbképzéseket. További szolgáltatások: utazások szervezése, szálláshely foglalás, egyéb foglalkozások intézése, idegenvezető biztatása, stb; ajándéktárgyak, turisztikai kiadványok értékesítése. Kiállítóteremmel is rendelkezünk, ahol kárpátaljai művészek munkái tekinthetőek meg.