Állami hivatalok

You are here: Címlap  > Szolgáltatás  > Állami hivatalok

8 elem megjelenítve 8 elemből.
 • Item thumbnail
  0

  Nagyszőlősi ingatlan-nyilvántartó hivatal (inventar büro)

  Az ingatlan-nyilvántartás olyan közhiteles nyilvántartás, amely településenként tartalmazza az ország valamennyi ingatlanának a törvényben meghatározott adatait, az ingatlanhoz kapcsolódó jogokat és más, jogi szempontból lényeges (releváns) tényeket. Tartalmazza továbbá az oda bejegyzett személyeknek a nyilvántartáshoz szükséges, a törvényben meghatározott személyazonosító- és lakcímadatait is.

 • Item thumbnail
  0

  EM Kárpátaljai Megyei Laboratóriumi Központ (Köjál)

  A Beregszászi Járási Köjál (ÁNTSZ) illetékességi területén népegészségügyi (környezet- és település-, élelmezés- és táplálkozás-egészségügyi, munkahigiénés és foglalkozás-egészségügyi, kémiai, biztonsági, sugár egészségügyi, valamint járványügyi) egészségfejlesztési és egészségügyi igazgatási, valamint koordinációs feladatokat lát el. Tevékenysége keretében vizsgálja, vizsgáltatja, elemzi, értékeli a lakosság egészségi állapotára ható környezeti és társadalmi, fizikai, kémiai, biológiai és pszicho szociális tényezőket, tudományosan megalapozza […]

 • Item thumbnail
  0

  Beregszászi Polgármesteri Hivatal

  Tevékenységünk a város lakosságát érintő hivatalos ügyek intézése. Intézményünkben található többek között a szociális osztály és a kommunális osztály.

 • Item thumbnail
  0

  Asztélyi Községháza

  A község központjában, a főút mentén található. 2003 – ban alakult, a település érdekvédelmi szerve, felelős a fejlesztésekért, koordinálja az oktatást, egészségügyi ellátást, és a kulturális életet.