Ékszerbolt

You are here: Címlap  > Kereskedelmi egységek  > Ékszerbolt

4 elem megjelenítve 4 elemből.
 • Item thumbnail
  0

  PRINCESS: SZÉPSÉG ÉS ALKOTÁS – AMIKOR A KLASSZIKUS ÉS A MODERN TALÁLKOZIK

  „Az a fontos, hogy érezz, szeress, remélj, remegj, élj. Elsősorban ember légy, s csak aztán művész.” Auguste Rodin Egy „Hercegnő” története A nevem Herczeg Diána, férjemmel Nagydobronyban élünk. Általában minden „Hercegnő” mögött áll egy „Herceg”. A sors engem is megajándékozott az én hercegemmel. Mindenben számíthatok rá; ő szokta hangoztatni azt is, hogy aki az általam […]

 • Item thumbnail
  0

  Adamas Ékszerüzlet

  Beregszász központján, a Kossuth tér 1. szám alatt várja vendégeit az Adamas Ékszerüzlet, arany és ezüst ékszerekkel, illetve egyéb ajándéktárgyakkal. Az üzletben továbbá valutaváltásra is van lehetőség.

 • Item thumbnail
  0

  "ADAMAC" ékszerüzlet

  Az ADAMAC ékszerüzlet Beregszász központjában kínál szebbnél szebb arany és ezüst ékszereket az érdeklődők számára. Az üzletben időszakos akciókat hirdetnek, melyek során több százalék kedvezménnyel tudnak gyönyörű ékszereket vásárolni. Egyedi darabokat, gyémántkővel berakott arany és ezüst gyűrök is kaphatók.  

 • Item thumbnail
  0

  Passage

  Szolgáltatásaink: hotel, minőségi felnőtt és gyerek ruhák, cipők, illatszerek, manikűr és fodrászati eszközök, bizsu ékszerek, valamint jogi szolgáltatás (közjegyző) és pénzügyi szolgáltatás (valutaváltó).