Fényképész

You are here: Címlap  > Szolgáltatás  > Fényképész

7 elem megjelenítve 7 elemből.
 • Item thumbnail
  0

  KONICA Fotoszalon

  Igazolványképek, esküvői fotók, portrék készítése gyorsan és kedvező áron. Tablók készítését is vállaljuk.

 • Item thumbnail
  0

  Lizák Fotó

  A Lizák Fotó egy családi vállalkozás. 50 éve foglalkozik fotózással, 25 éve pedig videók készítésével. A szolgáltatások köre kiterjed a portré és esküvői fotókra, ballagási, esküvői, születésnapi videókra.

 • Item thumbnail
  0

  Fuji Express Art Pannorama

  Intézményünkben a következő szolgáltatásokat nyújtjuk: fotózás, képkeretezés. Szeretettel várjuk vendégeinket!  

 • Item thumbnail
  0

  Szircsák Zoltán - fotós

  Profi fényképész, korszerű technikával. Amit vállal: esküvői fotózás és videózás, portréfotózás, plakátkészítés és egyebek. Rugalmas munkaidővel és kedvező árakkal várja az érdeklődőket.  

 • Item thumbnail
  0

  Life Studio

  Esküvői fotózással és videózással foglalkozunk, de más rendezvényeket is vállalunk, legyen az iskolai rendezvény, portréfotózás, romantikus videoklip készítés, vagy akár keresztelő, megpróbálunk megfelelni a megrendelőink igényeinek! “Ne kérdezd tőlünk, mit – miért csinálunk – s csináltunk. De azt sem, honnan jöttünk, s merre tartunk. Csak nézd meg jól a munkáinkat! – a választ megkapod.”

 • Item thumbnail
  0

  BB Studio

  Különböző események, rendezvények illetve bármilyen megörökitésre váró alkalom videózását, valamint fotózását biztosítjuk. Igyekszünk megfelelni a megrendelő igényeinek, mindamellett törekedünk a minőség és a megbízhatóság megőrzésére.