Fordító iroda

You are here: Címlap  > Szolgáltatás  > Fordító iroda

6 elem megjelenítve 6 elemből.
 • Item thumbnail
  0

  Tender Plus

  Az intézmény magyar nyelven beszélő munkatársa: Pihor Renáta – irodavezető

 • Item thumbnail
  0

  "Polyglot" Fordítóközpont

  A “Polyglot” Fordítóközpont egy fiatal, perspektív, szakképzett fordítókból álló csapat. A Központ rendszere elősegíti, hogy az ügyfelek színvonalas szolgáltatásban részesüljenek. Munkatársaink egymás tevékenységét kiegészítve vállalják a legkülönfélébb megrendelések végrehajtását, legyen szó fordításról, tolmácsolásról, pályázatírásról, vagy akár prezentációk készítéséről.

 • Item thumbnail
  0

  Knyazsa Biztosító/Közjegyző/Fordító Iroda

  A beregszászi konzulátus közelében található. Az iroda biztosítási, fordítói, és közjegyzői szolgáltatásokat kínál, illetve segítséget nyújt a vízumkérelmek, honosítási kérelmek kitöltésében. Szükség szerint akár vasárnap, és ünnepnapokon is nyitva tart.

 • Item thumbnail
  0

  Lingualex Fordítóiroda

  Szolgáltatásaink: – dokumentumok fordítása és hitelesítése (ukrán, orosz, magyar, német, angol nyelvek); – tolmácsolás (ukrán, orosz, magyar, német, angol nyelvek); – jogi szolgáltatások (cégbejegyzés, munkavállalási engedélyek megszerzése, cégjog); – nyomtatás, fénymásolás.

 • Item thumbnail
  0

  Fényes Albert fordító

  Hivatalos közjegyzői fordító. Magyar, ukrán, orosz és német fordítást vállalok hivatalos dokumentumok terén és bármilyen témában.