Kozmetikus

You are here: Címlap  > Szolgáltatás  > Kozmetikus

5 elem megjelenítve 5 elemből.
 • Item thumbnail
  0

  Erzsébet Ház

  A szépségszalon már 4 éve működik Beregszászban, a Sztefánika utcában. Hajhosszabbítás, divatos frizurák, profi műköröm építés, szakmai felkészültség, és az alkalmazottak folyamatos továbbképzése jellemzi, többek között a Budapesten, a Hajas Fodrászatokban.

 • Item thumbnail
  0

  Symbol Szépségszalon

  Beregszászban a Hősök terén helyezkedik el és várja vendégeit a Symbol Szépségszalon. A szépségszalonban fodrászat, manikűr, pedikűr, kozmetika, és bronzárium  is megtalálható.

 • Item thumbnail
  0

  Vivien Szépségszalon

  Férfi – női fodrászat, manikűr – pedikűr, kozmetika, szolárium, Power Plate! Mindez megtalálható a Vivien Szépségszalonban, ahol 11 fiatal lány várja a szépülni vágyókat a nap 11 órájában, hétvégi nyitva tartással, előiratkozással akár vasárnap is.

 • Item thumbnail
  0

  Cleopatra

  A Cleopatra Beregszászban található, mely számos szolgáltatást nyújt az ide látogatóknak. Ezek a következők: modern, alkalmi és hétköznapi frizurák, hajfelvarrás, manikűr és pedikűr, porcelán illetve zselés műkörömépítés, kozmetika (arckezelés, gyantázás), kávézó, szolárium, illetve vásárolhatóak gyerek és felnőtt ruhák is. Az itt dolgozó szakképzett munkatársak szívesen fogadják vendégeiket.