Pizzázó

You are here: Címlap  > Vendéglátó egységek  > Pizzázó

8 elem megjelenítve 8 elemből.
 • Item thumbnail
  0

  Carmen Kávézó/Pizzázó/Étterem

  Beregszász fő utcáján található, már több mint 8 éve. A vendégekhez igazodva, magyar (bográcsgulyás, babgulyás, toros káposzta, lacipecsenye) és ukrán (borscs leves, pelmenyi, burgonyás vareniki), gyorsételek közül pedig gyros tál, és 25 féle pizza kaphatóak. Igény szerint akár vegetáriánus menü is rendelhető. Italok közül frissen csapolt sör, és kvász, koktélok, üdítő italok…

 • Item thumbnail
  0

  Benvenuti Pizzéria

  Beregszász központjától nem messze, a Iván Frankó úton található. A vendégek 24 fajta pizza, 7 fajta koktél közül választhatnak, illetve kipróbálhatják a finomabbnál finomabb fagylaltokat, jeges kávékat, kapucsínókat, és a pizzázó gyors ételeit, a Hamburger menüt, és Gyros ételeket.

 • Item thumbnail
  0

  Secret Pizzéria/Kávézó/Diszkó

  A pizzéria/kávézó Bene központjában található, péntekenként szórakozóhelyként üzemel. 14 különböző pizza közül választhatunk, desszertként  süteményt, palacsintát, vagy akár olasz fagyit is rendelhetünk, továbbá megkóstolhatjuk a helyi termelők borait. Kora tavasztól kora őszig kint is helyet foglalhatunk a pizzázó előtti teraszon. A vendégek szabadon hozzáférhetnek a pizzázó Wifi hálózatához.

 • Item thumbnail
  0

  Benvenuti Pizzeria

  Kínálatunk: görög, mediterrán, és olasz pizza, valamint különböző desszertek, gyors és főtt  ételek, illetve üdítő italok, kávé, cappuccino, forrócsoki, tea, koktélok. Szolgáltatásaink: asztalfoglalás lehetősége, házhoz szállítás, pincérszolgálat . Szeretettel várjuk vendégeinket!

 • Item thumbnail
  0

  Pizza di Ponte

  A Di Ponte pizzéria Beregszász központjában, az Arany Páva étterem mellett várja vendégeit. gazdag pizzaválasztékkal, kedvező árakkal szolgál.

 • Item thumbnail
  0

  Beatricce Pizzeria

  A pizzéria Beregszász központjában helyezkedik el. Tavasszal és nyáron lehetőség van arra, hogy a vendégek a szabad levegőn is helyet foglaljanak, a kihelyezett asztaloknál. De a pizzán kívül ebédre is be lehet térni, és helyben választhatunk a magyar és ukrán ízek közül. A  pizzázó finomabbnál – finomabb koktélokkal is várja vendégeit.