Számítástechnikai szaküzlet


5 elem megjelenítve 5 elemből.
 • Item thumbnail
  0

  Lizák Számítógépes Szaküzlet

  Az üzletben főként számítógépek, laptopok, és tartozékok kaphatók, illetve szerviz is működik. Ezen kívül televíziók, háztartási gépek is rendelhetőek.

 • Item thumbnail
  0

  Beatricce Számítógépes Szaküzlet

  Beregszász szívében, a Kossuth téren található, immáron nyolcadik éve.Szinte minden megtalálható, ami technika: számítógépek, laptopok, digitális fényképezőgépek, táblagépek, televíziók, nyomtatók és különböző tartozékok.  Az üzletben szerviz is működik, továbbá fénymásolás és nyomtatási lehetőség is van.

 • Item thumbnail
  0

  MTC telefonos üzlet

  Telefonos szaküzlet. Amit kínál: új és használt telefonok; kiegészítő számítástechnikai eszközök; számítógépek javítása és beállítása;

 • Item thumbnail
  0

  Számítógépes világ

  A számítógépek és számítástechnikai eszközök világa. A nemrég nyílt szaküzlet telefonokat, tableteket, laptopokat, számítógépeket és egyéb eszközöket kínál kedvező áron. Beregszász központjában, könnyen megközelíthető helyen található. Magyarul is beszélő munkatársai kedvesen és szívesen válaszolnak és segítenek minden kérdésben.

 • Item thumbnail
  0

  Ecotradeinform Ltd.

  Az Ecotradeinform Ltd. Számítástechnikai szaküzlet 1992-ben nyitotta meg kapuit Vásárlóinak. Azóta szüntelenül próbálunk szaktudásunkhoz mérten eleget tenni a Klienseink elvárásainak, s mindezt békés és barátságos körülmények között. Szolgáltatásainkról: nálunk vásárolt számítógépét ingyenesen összeszereljük; használt számítástechnikai alkatrészeit beszámítjuk; szakembereink várják Vásárlóinkat szervizszolgáltatásainkkal; dokumentumokra fényképet készítünk; nyomtatunk, fénymásolunk, szkennelünk stb. Szeretettel várjuk Kedves Vásárlóinkat.