Vegyesbolt

You are here: Címlap  > Kereskedelmi egységek  > Vegyesbolt

10 elem megjelenítve 16 elemből.
 • Item thumbnail
  0

  Nemes-korcsma

  Az épületet 1939-ben épült, fele részben üzlethelyiségnek. A ház tulajdonosa 1945-ig magánvállalkozás gyanánt, vegyesboltként működtette. Később, az épület üzleti részét a helyi „Lenin útja” kolhoz bérelte, saját termelésű borát és mezőgazdasági termékeit árusítva itt. A 70-es évektől a Kaszonyi Fogyasztási Szövetkezet bérleményeként kávézó üzemelt a kereskedelemre kialakított részben. 1993-ban a házat a tulajdonos átalakította és […]

 • Item thumbnail
  0

  Szűcs és Egressy ABC

  Beregdédában, a Bumeráng strandtól nem messze található vegyesboltunk széles választékban kínál élelmiszereket, édességeket, háztartási cikkeket, alkoholt, ruhákat valamint ajándéktárgyakat. Vállaljuk előzetes megrendelés alapján ajándékkosarak, csoki csokor és pelenkatorta készítését is. Nyitva tartás téli időszakban hétfőtől – szombatig 8:00–tól 18:00-ig Vasárnap 8:00-tól 12 :00-ig, nyári időszakban hétfő-szombat 8:00-tól 20:00-ig Vasárnap 8:00-tól 12:00-ig.

 • Item thumbnail
  0

  "Centrál" vegyesbolt és kávézó

  A település központjában található épület, több szolgáltatást nyújt. Az első szinten a vegyesbolt kínálatából válogathatnak a vásárlók, a második szinten egy kis kávézó várja a vendégeket. A mellette lévő terem nagyobb rendezvények szervezésére is alkalmas (esküvők, bankettek). Nyitva tartás hétfőtől vasárnapig napközben.

 • Item thumbnail
  0

  "Príma" vegyesbolt

  A-tól Z-ig szinte minden megtalálható! “Ami nálunk nincs, azt nem is érdemes keresni.”

 • Item thumbnail
  0

  Édenkert Élelmiszer Bolt

  A boltban olyan élelmiszereket találunk, amelyek hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz, illetve az egészség megőrzéséhez. A bolt vezetője szerint: “Nem csak a test, hanem a lélek egészsége is fontos!”, ezért az üzletben bibliát, és a lelki egészséghez szükséges irodalmat is megtalálhatjuk.

 • Item thumbnail
  0

  Eszterlánc ABC

  Az ABC a beregsurányi határátkelőtől 1 kilométerre található. Az árukínálat kiterjed az élelmiszerektől, üdítőitaloktól, különböző söröktől az ajándéktárgyakig. Az üzletben több mint 70 féle csokoládé közül választhatnak  a vendégek. Az átutazók betérhetnek egy kávéra, teára, csapolt sörre, vagy egy kvászra, amit az ABC előtti fedett asztaloknál elfogyaszthatnak.

 • Item thumbnail
  0

  Friss zöldség-gyümölcs

  Friss zöldségek és gyümölcsök kedvező áron. Napi rendszerességgel friss beszállítás. Házhoz szállítás (városon belül ingyenes) vásárlási mennyiségtől függően.

 • Item thumbnail
  0

  Patak abc és kávézó

  A Gát főútján elhelyezkedő üzletben az élelmiszerek és háztartási cikkek teljes választéka megtalálható. Kivételes ajándéktárgyakért sem érdemes messzebb menni. A kávézóban szeszes ital, dohányárú, kávé, teák és különféle üdítőitalok várják a vásárlóikat.

 • Item thumbnail
  0

  Húsvilág

  A húsos üzlet családias környezetben, friss termékekkel, időszakos akciókkal várja a vásárlókat. Kolbászok széles választékban, húsok és egyéb élelmiszerek kaphatók az üzletben.

 • Item thumbnail
  0

  Hunnia Serv Kft.

  Magyar élelmiszer árusítás az ungvári piacon. Bátorítjuk a magyar nyelvű kommunikációt és annak a gyakorlatnak a visszaszorítását szorgalmazzuk, hogy a magyar anyanyelvű vásárlók először orosz vagy ukrán nyelven szólalnak meg, és nagyon nehezen vagy egyáltalán nem váltanak át magyar nyelvre vásárláskor.