Vegyesbolt

You are here: Címlap  > Kereskedelmi egységek  > Vegyesbolt

10 elem megjelenítve 22 elemből.
 • Item thumbnail
  0

  Nemes-korcsma

  Az épületet 1939-ben épült, fele részben üzlethelyiségnek. A ház tulajdonosa 1945-ig magánvállalkozás gyanánt, vegyesboltként működtette. Később, az épület üzleti részét a helyi „Lenin útja” kolhoz bérelte, saját termelésű borát és mezőgazdasági termékeit árusítva itt. A 70-es évektől a Kaszonyi Fogyasztási Szövetkezet bérleményeként kávézó üzemelt a kereskedelemre kialakított részben. 1993-ban a házat a tulajdonos átalakította és […]

 • Item thumbnail
  0

  Szűcs és Egressy ABC

  Beregdédában, a Bumeráng strandtól nem messze található vegyesboltunk széles választékban kínál élelmiszereket, édességeket, háztartási cikkeket, alkoholt, ruhákat valamint ajándéktárgyakat. Vállaljuk előzetes megrendelés alapján ajándékkosarak, csoki csokor és pelenkatorta készítését is. Nyitva tartás téli időszakban hétfőtől – szombatig 8:00–tól 18:00-ig Vasárnap 8:00-tól 12 :00-ig, nyári időszakban hétfő-szombat 8:00-tól 20:00-ig Vasárnap 8:00-tól 12:00-ig.

 • Item thumbnail
  0

  "Centrál" vegyesbolt és kávézó

  A település központjában található épület, több szolgáltatást nyújt. Az első szinten a vegyesbolt kínálatából válogathatnak a vásárlók, a második szinten egy kis kávézó várja a vendégeket. A mellette lévő terem nagyobb rendezvények szervezésére is alkalmas (esküvők, bankettek). Nyitva tartás hétfőtől vasárnapig napközben.

 • Item thumbnail
  0

  "Príma" vegyesbolt

  A-tól Z-ig szinte minden megtalálható! “Ami nálunk nincs, azt nem is érdemes keresni.”